Logga In    /    Skapa konto

adidas eyewear Tycane Pro S RX Solglasögon Grå Röd,adidas slim track pants black,i Sverige

SEK1,734.84  SEK693.94Spara: 60% mindre
  • Artikelnr: Adidas 002050
  • 6964 antal i lager
  • adidas eyewear 3Matic Solglasögon Svart köpa billiga,adidas airliner backpack,lyxig
  • adidas eyewear Horizor Solglasögon Grå rabatt,adidas fotbollsskor inomhus,Special Counter
  • adidas eyewear Zonyk Pro S Solglasögon Lila Svart,adidas originals bangalore,utmärkt värde heta försäljning
  • adidas eyewear Tycane Pro S Polarized Solglasögon Blå webshop,adidas airline bag navy blue,Stockholm Billiga
  • adidas eyewear Zonyk Aero S Solglasögon garanti,adidas originals t shirts,fyndpris

Vänligen välj:

Size


Antal

adidas eyewear Tycane Pro S RX Solglasögon Grå Röd,adidas slim track pants black,i Sverige_checkout
adidas originals superstar 80s Adidas Adidas Eyewear Solglasögon solglasögon , adidas eyewear Tycane Pro S RX Solglasögon Grå Röd,adidas slim track pants black,i Sverige adidas vinterjacka stadium,klassiker

Den tycane pro utomhus ger optimalt skydd för de hårdaste fjällmiljön med en tät wrap runt passform. Dessa hållbara solglasögon kan bäras som en goggle med ClimaCool skumdynan och nackbandet, som också är löstagbara.
Funktioner:
Upplindningsbar ram:
Det linda runt ram teknik med omfattande upp till 10BASE, krökning av ramen och linsen ger den bredaste synfältet och ger dig en perfekt passform. Det garanterar att adidas glasögon inte kommer att demontera och skyddar dina ögon från någon form av yttre påverkan.
Anti dimma teknik:
Den ClimaCool teknik genom adidas glasögon är baserad på ett dynamiskt luften kan cirkulera fritt teknik. Luft riktas på ett sätt som inte är påträngande och inte stör din syn, för att förhindra att linsen från imma.
Lens fixering:
Adidas glasögon har utvecklat ett objektiv Lock System som ska garantera en snabb och robust utbytbara objektiv. Detta är ett mycket snabbt och fördelaktigt sätt att byta objektiv, till exempel när dina händer är svettiga eller om du bär en cykel handske. Med bara några klick, är linsen ändras. Allt du behöver göra är att vika templet till stängt läge och skjut adidas logo borta från objektivet för att frigöra det. För att säkra objektivet, helt enkelt öppna templet och skjut logotypen mot linsen.
Lens förändring:
Quick Change Lens System är ett sofistikerat linsfixering som inte bara garanterar en korrekt passning, men också möjliggör enkel linsbyte. Enkelt, snabbt och robust - dina adidas glasögon linser är byggda för enkel hantering. Oavsett vad de ljus- och väderförhållanden, med en enkel rörelse du kommer att vara väl förberedd.
Quick release gångjärn:
Quick Release Gångjärn är en mekanism patenterad övergång till templet gångjärn. Templen kan lätt återinsättas och klickat in till position för hand.
Stabil och tryck passning:
Adidas glasögon Traction Grip erbjuder en halkfri och tryck gratis stabil passform. Den Traction Grip ger den nödvändiga flexibiliteten samtidigt erbjuda total komfort när den bärs.
Huvudbonader kompatibilitet:
De produkter från adidas glasögon utvecklas på ett sådant sätt att de vinklar, kurvor och material alla arbetar tillsammans för att erbjuda en optimal passform med hjälm eller annan huvudbonad, utan att orsaka några tryckpunkter.
Svett blockerare:
För att säkerställa att svettas inte stör din prestation, har adidas glasögon utvecklat en svett blockerare. Det är ett system som gör att du snabbt och enkelt ta bort eller fästa den. Skummet på svett blockerare stöder också anti dimma funktionalitet av ramen.
Huvudrem:
Adidas glasögon erbjuder olika lösningar för att antingen ändra sido tempel till ett huvudband eller för att fästa remmen i slutet av templet. Båda alternativen har tagits fram för att säkerställa att ingen tryckpunkt skapas och du kan snabbt och enkelt ändra tillbaka när så önskas.
Näshöljet:
Utomhus glasögon modell Terrex Pro levereras också med en näsa lock. Det är en löstagbar del som har utvecklats tillsammans med ramen för att säkerställa en perfekt passform samtidigt som möjliggör god ventilation.
Goggle:
Glasögon från adidas glasögon är inte bara övertygande tack vare deras starka stil; de erbjuder även flera prisbelönta teknik. Förutom den innovativa ram teknik, glasögon har även LST linser för att säkerställa perfekt syn, oavsett väderförhållanden.
Teknologi:
SPX + Flex Zones
Ocentrerad Vision Advantage PC Lins
Upplindningsbar Skydd
Auto Fit
Ventilationssystem
ClimaCool
Hydrofob
Vision Advantage med LST Lens Concept
Dubbla Snap näskuddarna
TRI.FIT Temple
Hjälm kompatibel
Quick Change Lens System
locket kompatibel

Köp adidas eyewear Tycane Pro S RX i Solglasögonkategorin från din friluftslivbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Solglasögon. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket adidas eyewear, på Adidas Eyewear hög kvalitet, kommer du hitta ett brett urval av friluftslivprodukter som också kan intressera dig. adidas eyewear är fokuserat på innovation och förbättring av friluftslivupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Beskrivning

Linstyp: Standard Linskategori: 3 (8% till 18%) Rekommenderad användning: Sport Färg: Grå ,Röd
Adidas Eyewear - Solglasögon - Solglasögon,Linstyp: Standard ,Linskategori: 3 (8% till 18%) ,Rekommenderad användning: Sport ,Färg: Grå ,Röd

Copyright © 2018 www.mudtimemarketing.com. Powered by mudtimemarketing.com